Onze diensten

Glasbewassing
Quincy glasbewassing gaat voor een streeploos resultaat op de 1e verdieping, maar ook op de 10e verdieping. Om dat te bereiken maken we gebruik van verschillende technieken en hulpmiddelen:

  • Glasbewassing met ladder
  • Glasbewassing met Telescoopbewassing
  • Glasbewassing met Hoogwerker

U kunt ervan op aan dat wij kiezen voor de werkwijze en hulpmiddelen die het beste resultaat geven tegen de laagste kosten.

Wij helpen u graag verder, in een vrijblijvend gesprek, telefonisch of op locatie bieden wij u graag een glasreinigingsplan op maat aan.

 

Gevelbeplating reinigen
Er zijn veel soorten Gevelbeplating en ieder type dient op een andere manier schoongemaakt te worden.
Onderstaand zijn een aantal voorbeelden te vinden met de juiste manier van schoonmaken.

  • Trespa is een relatief zacht type gevelbekleding, waardoor vervuiling hier gemakkelijk in kan trekken en in kan branden. Wanneer Trespa gevelbeplating niet tijdig wordt schoongemaakt, is het dan ook vrijwel onmogelijk om het nog volledig schoon te krijgen. Dit uit zich vaak in een grijze waas of grijze vlekken op het Trespa.
  • Keralit gevelbeplating is een hard type gevelbeplating, dat is opgebouwd uit gerecyclede kunststoffen en een Renolit-folie. Door de houtnerfstructuur van de toplaag ontstaat er op den duur vaak vervuiling in de groeven.
  • Werzalit gevelbeplating is een zeer zacht type gevelbeplating dat alleen kan worden schoongemaakt met osmose water en een reiniger op basis van groene zeep.
  • Gevelbeplating van hout moet natuurlijk periodiek worden geschilderd. Door uw houten gevelbeplating halverwege de schildercyclus echter goed schoon te laten maken, kan een schilderbeurt vaak één of twee jaar worden uitgesteld. Daarnaast blijft het schilderwerk natuurlijk in een betere conditie wanneer de vervuiling regelmatig wordt verwijderd, waardoor problemen als houtrot kunnen worden voorkomen.

Bij het schoonmaken van uw gevelbeplating voeren we de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit:

  • Het met stromend water verwijderen van stof, zand en andere materialen die een schurend effect zouden kunnen hebben bij de verdere reiniging.
  • Het reinigen van de gevelbeplating met een speciaal hiervoor ontwikkelde reiniger en een geschikte borstel, afhankelijk van het type gevelbekleding.
  • Afhankelijk van het type gevelbeplating het nawassen van de gevelbekleding met een vuilafstotende shampoo met een lichte wascomponent.

Voor een optimaal resultaat en een lange levensduur raden wij u aan om uw gevelbeplating minimaal eenmaal per jaar te laten schoonmaken.

 

Telescoopbewassing
Voor moeilijk bereikbare ramen zijn wij u graag van dienst, wij maken hiervoor gebruik van telescoopglasbewassing.

Wij reinigen ramen, gevelbeplating o.a. (trespa, gespoten aluminium, damwand profil, geschilderd hout ), lichtbakken, luifels, carports, etc tot een hoogte van 15 meter.